St Olavs Rose

St Olavs Rose

Sommeren 2013, Isfjord Radio ble tildelt St Olavsrosen - et kjennetegn på norsk arv.

Photo by Kjartan Haugen

St. Olavs Rose tildeles fremtredende steder som har lykkes i å kombinere utvikling og beskyttelse på en moderne måte. Rosen er et symbol på det som binder sammen den uskrevne delen av norsk historie med dagens historie – noe som omfatter det globale perspektivet og det historiske landskapet, både bokstavelig og metaforisk. Symbolet på St. Olavs rose står for kombinasjonen av utvikling og beskyttelse i det moderne samfunnet.

For Basecamp, er St. Olavs rose det siste stempelet på utbyggingsplanene vi startet med Halvor Bakke i 2007. Fra da var våre mål å fortelle historien om stasjonen i moderne tid. Vi ønsket at våre gjester skulle være i stand til å føle historien som ligger skjult inne i veggene og utforske det gamle arktiske med det moderne preget. Vårt mål var å kombinere det gamle og det nye på en innovativ måte, og vi tror at merket for St. Olavs rose – som nå henger på veggen på Isfjord Radio – viser at vi har lykkes! Vi håper du vil nyte Isfjord Radio, med alle dine sanser!

isfjord_radio_awards_2

bitte

Photo by Kjartan Haugen

isfjord_radio_kjartan_3


Om vinteren er snøscooterturer ideelt for langturer i villmarken på Svalbard. Sett av tre dager til å utforske mer av hva Arktis har å by på. Gi oss tid til å vise deg de bortgjemte perlene som ikke nås på en dagstur. Opplev et frossent landskap uten mennesker og veiforbindelse. Oppdag det unike hotellet ytterst i vest og smak menyen fra ett av øyas beste kjøkken.

Man, ons, fre
3 dager
Februar-mai
Min. 4 deltakere
Alle måltider inkludert
Isfjord Radio
Passasjer 13,590
Min. alder 16
per sjåfør 17,990 nok

 

Lukk

KONTAKT OSS

Fyll inn informasjon og vi tar kontakt med deg innen 1 virkedag.

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
1 1 1 11111