Kjøkkensjef Isfjord Radio Adventure Hotel

Lyst på en real og annerledes utfordring? Vi er på jakt etter kjøkkensjef til villmarkshotellet Isfjord Radio, beliggende ti mil utenfor Longyearbyen på Svalbard.

Dinner at Isfjord Radio Adventure Hotel

Isfjord Radio er en tidligere radiostasjon, bygget i 1933. Fra 2008 har vi drevet stedet som hotell, der maten har en betydelig plass i gjesteopplevelsen. Vi har avtaler med lokale fangstmenn som leverer Svalbard-rein, rype, sel og fisk til kjøkkenet vårt. Alle råvarer bearbeides og preserveres av våre kokker, under ledelse av kjøkkensjefen.

Vi legger vekt på at gjestene våre skal glede seg stort over måltidene etter aktive timer i den arktiske villmarken, og de må gjerne overraskes og kanskje utfordres?

Å lede et kjøkken ved en utpost som Isfjord Radio krever gode logistikkegenskaper, kreativitet og samarbeidsevner. Det er ti mil til nærmeste butikk, og hit kommer man kun med båt (sommer) eller snøscooter (vinter). Vi jobber tett over lengre perioder, med begrensede muligheter for sosialisering utenfor stasjonen.

Til gjengjeld kan vi by på en mektig natur som alltid er sterkt tilstedeværende gjennom sesongene. Vi åpner hotellet i midten av februar, og lukker i oktober.

Kjøkkenet ved Isfjord Radio er kjent for sin høye kvalitet, og løftes ofte frem i media. I år lanserte National Geographic sin serie «Restaurants at the End of the World”, med en egen episode fra Isfjord Radio.

Vi ønsker oss en engasjert, nytenkende og robust kjøkkensjef, som kan være en tydelig og solid leder for teamet som skal skape uforglemmelige matopplevelser ytterst i Isfjorden. Interesse for friluftsliv er fornuftig å ha med i bagasjen.

Høres dette spennende og fristende ut? Send oss gjerne en søknad snarest – vi lover deg et annerledes jobbeventyr!

Søk her

Lukk

KONTAKT OSS

Fyll inn informasjon og vi tar kontakt med deg innen 1 virkedag.

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
1 1 1 11111